Värmepump Stockholm

Experten på energibesparing

Värmepumpar

Vi servar och nyinstallerar värmepumpar från en lång rad olika tillverkare som har gemensamt att de endast levererar produkter av högsta kvalitet. Produkter av hög kvalitet är en grundförutsättning för att ditt nya värmesystem ska fungera optimalt.

Genom att välja oss för installationen av din värmepump väljer du en auktoriserad installatör som aldrig kompromissar med produkter eller kraven på en korrekt installation. Trots att vi erbjuder bra priser stressar vi aldrig fram en lösning. Vi anser att det är viktigare att du blir nöjd med arbetet och återkommer som kund även i framtiden.

Kontakta oss om du har några frågor om värmepumpar eller någon av våra övriga tjänster

En värmepump anpassad efter varje kund

Vi jobbar inte med att installera värmepumpar för någon annan skull än för våra kunders. Detta innebär att vi är oberoende och att vi inte – som många andra företag – försöker sälja ett dyrare märke bara för att tjäna pengar. Vi jobbar inte så och detta är något vi stolta över. För oss gäller det att hitta den bästa lösningen för varje kund och därför ska våra värmepumpar vara noggrant testade så att de verkligen fungerar bäst hos just dig.

Vi strävar efter att vara ett företag som alltid ser till våra kunders bästa och inte jagar pengar genom att sälja en dyrare värmepump än vad som behövs. Det är oss du väljer om du vill ha den absolut bästa lösningen för en värmepump och till det absolut bästa priset.

Vår kunder är vår största tillgång

Vi är en stabil och pålitlig firma som under flera år gjort sig ett namn för att alltid se till kundens bästa. Vi anser att fokus på kunden och kvaliteten i produkten ger oss en fördel gentemot våra konkurrenter – både för oss och för våra kunder. Genom att vara lyhörda och fokusera på våra kunders skilda behov så är vi också flexibla och mer anpassade för våra kunder, något som leder till en bättre service och en mer personlig kontakt. Att vi som företag och du som kund känner att vi vet var vi har varandra är viktigt. Du ska veta vad vi gör och vi ska veta vad du förväntar dig av oss.

Dialog mellan oss är A och O och även om vi vet exakt vilken värmepump som passar dig så är det viktigt att du också förstår varför valet är bäst för dig. Det handlar om att våga ställa frågor och för oss är det viktigt att du som kund vågar göra det också.

För oss är detta viktigt och för oss är inga frågor för stora-, för små- eller för dumma. Fråga oss och vi försöker svara så gott vi bara kan. På vissa företag är det lätt att man som kund försvinner i mängden och att man inte blir tagen på allvar – detta jobbar vi aktivt med att undvika hos oss.

Kunderna kommer alltid i första rummet hos oss – vi är ditt val för installation av värmepump i Stockholm.